16 Ağustos 2010 Pazartesi

Şarkıcılarımızı Tanıyalım: Baha



Çirkin blogunuz e.t.d. ders gibi veriyor sevgili okurlar. İşte karşınızda romantik şarkıların genç prensi Baha. Hemde triko reklamından fırlamış, büyük boy posteriyle.

Efendi kişiliği ve kadife sesiyle tanınan Baha, kısacık müzik yaşantısına 5 albüm sığdıracak kadar da çalışkan bir şarkıcı. Bilmem kaç tane müzik aleti çalabilen Baha, bir müzik öğretmeni.

İşin bu kısmı sizin gibi beni de ilgilendirmiyor sevgili okurlar. Fakat gelgelim Baha'nın hayatımdaki esas önemine. Küçük yaşlarımdan bu yana müzikle ilgilenen bana, babam tarafından seçilmiş rol modeldir kendisi. Baha'nın babasıyla meslektaş olması da bu duygusunu iyice tetiklemiş ve sanki Baha elinde büyümüşçesine, bak Baha ağbeyine ne güzel şarkı söylüyor temalı konuşmalarıyla bir gün benim de bir Baha olabileceğim fikrini tüm aile eşrafına enjekte etmiştir. Çocuk yaştan beri gitar çalabilmeme rağmen bu hususta hala çok iyi olamamamın tek nedeni Baha olma korkumdur sanırım. Keşke demeden edemiyorum sevgili okurlar, keşke babam Paco De Lucia'nın babasıyla arkadaş olsaymış.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder